Укр Рус

+38 (068) 500 41 49

Новини/Блог

Що таке безводний пісуар?

30.10.2017 Що таке безводний пісуар?

Що таке безводний пісуар?

Якщо коротко, то безводний пісуар, це пісуар, який не потребує зливу водою після використання.
Спочатку ідея не зливати пісуар водою після користування звучить незвично, проте, якщо розібратися в простому принципі дії безводного пісуару, то одразу стають зрозумілі переваги безводного пісуару.

Зливання водою в звичайних пісуарах в першу чергу слугує як захист від запахів, ці пісуари мають з’єднаний з каналізацією сифон, який після зливання заповнюється водою, і саме вона не дає підніматися запахам з зливного каналу.
Ефект чистки самого пісуару водою є незначним, і в будь якому випадку потрібна його регулярне миття і догляд.

Якщо ж використовувати іншу технологію для перекриття неприємного запаху з каналізації, то можна обійтися і без зливу водою.
Ці методи і використовуються в безводних пісуарах. Ось це і є головною різницею, тут перекриття запахів з каналізації здійснюється не за допомогою води.

Існують різні технічні рішення, проте наразі переважають такі системи для перекриття запаху.

1. Клапан з мембраною.

Клапан для перекриття запаху у пісуарі складається з мембрани з силікону і каучуку. Якщо на нього потрапляє сеча, мембрана відкривається, і сеча/рідина стікає, якщо нічого не потрапляє на мембрану, вона щільно закривається і перешкоджає запахам з каналу підніматися. Кришка над мембраною влаштована таким чином, що сторонні предмети не попадають на мембрану.

Фото для прикладу.

 

2. Бар’єрна рідина.

У цій системі безводні пісуари мають інтегрований сифон.Цей сифон містить бар`єрну рідину, яка в ідеалі є рослинного походженні і 100% біологічно розкладається. Питома вага цієї рідини менше, ніж у сечі чи води. Тому сеча проходить через цю рідину з кожним використанням і випускається через сифон у канальну систему. Бар`єрна рідина діє як рідка "кришка" і не дає запахам з каналізації підніматися. Як клапан і перешкода для запахів тут працює виключно бар`єрна рідина.

Фото для прикладу.

У цій статті ми коротко і зрозуміло намагалися викласти, що таке безводний пісуар і чому він не потребує води для зливу.
Якщо у Вас виникли запитання щодо роботи таких пісуарів, їх догляду чи інші питання, ми радо дамо на них відповіді. Пишіть info.wss.ua@gmail.com, телефонуйте (068) 500 41 49 , або заповняйте форму на сайті

Щоб придбати чи подивитися на моделі безводних пісуарів перейдіть у розділ Безводні пісуарі.
 

© WSS 2019-2020. Water saving solutions | Створення сайту -WebLux